Om Malerfirmaet Trumf A/S

Proffesionelt og ansvarligt malerarbejde

Malerfirmaet Trumf A/S er drevet af malermester Carsten Trolle gennem over 10 år. Vi holder til i Birkerød men vi dækker det meste af Sjælland. Vi er 30 ansatte i firmaet, hvoraf en er lærlinge og fire er arbejdsmænd, som fungerer som assistenter til malerne, således de kan udføre deres arbejde godt og hurtigt. Dette gør, at vi kan løfte alle opgaver som malere– store som små, til privat såvel som erhverv.
https://www.trumf-as.dk/wp-content/uploads/2016/03/fotografen-1200x353.jpg

Carsten Trolle

Malermester / Indehaver


Jeg har været malermester i 20 år inden jeg i 2005 valgte at starte mit eget malerfirma. Jeg er igennem min far der selv var malermester og mine ansættelser opdraget med at kvalitet altid lønner sig. Det er også  på dette værdigrundlag at jeg driver firmaet og mine ansatte. Vi skal være stolte af vort arbejde og vor proffesion.
https://www.trumf-as.dk/wp-content/uploads/2016/03/fotografen-1200x353.jpg

Jakob Mayland

Malermester


Har vi været forbi dig for at drøfte et projekt vil du sandsynligvis allerede have mødt Jakob. Udover at styre vore projekter vil det også ofte være Jakob du taler med om at finde den rigtige rigtige løsning.
https://www.trumf-as.dk/wp-content/uploads/2016/03/regnskab-1200x353.jpg

https://www.trumf-as.dk/wp-content/uploads/2016/03/underskrift-1200x353.jpg

Camilla Trolle

Bogholderi / Jurist


Camilla tager sig primært af kontraktskrivning, men er ikke bleg for at hjælpe til på kontoret når det brænder på.

Hvorfor vælge os?

Fordi vi engagerer os i hvert projekt


Projekter til tiden

Vi ønsker at gøre en forskel for dig. Vi sætter en ære i vores kontakt med kunderne og i at vores kvalitet er blandt de bedste. Derudover er vores priser er absolut konkurrence dygtige, vores betingelser er gennemskuelige og vi leverer altid til tiden!

Du kan altid få fat på os

Det er vigtigt for os, at du altid kan få fat på os. Derfor kan du altid kontakte os på mobiltelefon eller e-mail, og er vi ikke at træffe, vender vi tilbage til dig, straks det er muligt.

Professionelt og ansvarligt malerarbejde

Med mere end 10 års erfaring og over 1000 kunder i bagagen kan vi helt sikkert også varetage dine interesser og skabe værdi til din bygning. Vi inddrager altid kunden med god rådgivning og afleverer altid et færdigt projekt til tiden.

Vores tilfredse kunder

Hos Trumf A/S lever vi af tilfredse kunder hvorfor vi altid gør vort bedste for at levere en første klasses maler oplevelse.


Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image