Med Trumf Malerfirma får I:

  • Høj faglig kvalitet
  • Stabil og professionel leverandør
  • Aflevering til tiden
  • Erfaren og kompetent rådgivning

Kvalitet kommer først

Trumf Malerfirma er etableret i 2007 af Carsten Trolle – ud fra et ønske om at lave sin egen malervirksomhed, hvor der er fokus på at levere en kvalitet, der er så høj, at kunderne ringer igen, næste gang de skal have malet. I dag er Jakob Mayland indtrådt som partner, og med en stor kreds af faste, tilfredse kunder må vi sige, at vi er lykkedes med den oprindelige målsætning.

Kvalitet for os handler selvfølgelig om selve malerarbejdet – men det handler i lige så høj grad også om, hvad vi bidrager med som samarbejdspartner, og hvordan vi driver vores virksomhed i forhold til både kunder og medarbejdere. Ærekær, fair og ordentlig er tre centrale værdier for os – og det er sådan, vores forretningsforbindelser og ansatte skal opleve os. Måske lyder det lidt gammeldags, men et veludført stykke arbejde går aldrig af mode.

Det betyder, at vi altid er lidt mere grundige – kvaliteten kommer først, og så finder vi ud af alt det andet. Vi efterlader aldrig et job halvfærdigt, samtidig med at vi har stor respekt for, at vi ofte er sidste mand på en til tider presset opgave. Alligevel får vi det altid til at gå op.

Samme detaljegrad gælder for vores kontraktoplæg. Dialogen er central for os, for vi gør os umage med at forstå kundernes krav og forventninger. Det betyder, at vi er sikre på, at vi får det hele med – og at kunderne og vi står med det samme udgangspunkt. Vores erfaring er, at det giver kvalitet – både gennem arbejdsprocessen og i det endelige resultat.

En virksomhed for fremtiden

Nye muligheder, nye materialer og ikke mindst nye krav – byggebranchen er i konstant udvikling, og hos Trumf Malerfirma er vi vilde med at følge med ind i fremtiden.

Hvor det engang var nok med et håndslag, er kravene til både dokumentation, administration og kvalitetssikring nogle helt andre i dag. På mange måder er branchen blevet mere boglig – og det møder vi selvfølgelig i Trumf Malerfirma. Og fordi vi sjældent er alene om en opgave, hjælper vi også vores underleverandører med at blive opdateret til de krav, nutiden stiller. Det sikrer nemlig, at vi går den samme vej, og at vores kunder oplever samme høje kvalitet, uanset hvem de er i kontakt med.

Virksomheden bliver drevet med moderne digitale tidsstyringssystemer, som sikrer, at vi overholder alle aftaler og når opgaven inden deadline. Det giver os mulighed for kontinuerligt at optimere brugen af vores medarbejder og materiel, så vi hele tiden er et skridt foran. Kort sagt bruger vi data til at blive klogere, så vi hele tiden kan møde det uforudsete – til fordel for vores kunder og samarbejdspartnere.

Af mennesker, for mennesker

Trumf Malerfirma blev til baseret på Carstens personlige værdier – og det er stadig dem, der udgør vores fundament. Det er væsentligt for os, at vi ikke bliver så store, at vi mister forbindelsen til der, hvor det hele begyndte.

Vi vil være en virksomhed, hvor der er plads til mennesker. Det betyder, at vi prioriterer ordentlige arbejdsvilkår for vores dygtige medarbejdere, og vi arbejder aktivt for at sikre en fasttømret og loyal gruppe af ansatte. Hos os er der plads til hjælpe nytilkomne godt på plads i både virksomheden og i landet, og det er naturligt for os at interessere os for vores medarbejdere. Vi ved nemlig, at tung faglighed ikke er en garanti i branchen, men det skal det være hos os. Vores kunder skal kunne forvente kvalitetsarbejde fra folk med evnerne på rette sted.

At drive virksomhed med respekt for mennesket betyder også, at vi og vores medarbejdere aldrig glemmer, at der skal bo mennesker i de boliger, vi får under malerrullen. Det er noget, der forpligter – og en stor del af grunden til, at vi altid gerne går lidt grundigere til værks.