Maling af nybyg

Nybyg er et patchwork af alle former for håndværkere, der skal nå deres opgaver inden for en oftest meget stram tidsramme. Det forstår Trumf Malerfirma til fulde, og derfor er vi en foretrukken samarbejdspartner på netop nybyg hos mange udviklere. Selv på meget store nybyggerier.

Vi er mere end malerruller; vi tilbyder altid kompetent sparring og faglig tung rådgivning gennem alle byggeriets faser – fra farver over produkttyper og eventuelle overfladebehandlinger. Vores ledelse kombinerer baggrunde som malermester og farvehandler – en værdifuld kombination for kunderne.

Samtidig driver vi på 20. år vores virksomhed med stabilitet og høj kvalitet for øje – det betyder, at vores kunder kan stole på, at vi leverer det aftalte til aftalt tid. Ikke mindst fordi vores store stab af dygtige malere løbende bliver efteruddannet og altid har øje for de vigtige detaljer i et projekt.

Hos Trumf Malerfirma ved vi, at malerne ofte er de sidste håndværkere på pladsen. Det er noget, vi har respekt for – ligesom vi har respekt for de foregående håndværkeres arbejde. I kan med andre ord trygt overlade det næsten færdige byggeri til os, så vi kan sætte det sidste malede punktum.

KONTAKT OS FOR ET UFORPLIGTENDE TILBUD